28 Ağustos 2007 Salı

Birinci dönem bbg yarışmacıları şimdi ne yapıyor?

1.dönem bbg yarışmacılarının yarışma bittikten sonraki hayatlarını merak edenler için bir kaç bilgi;


01 Murat: Bazı reklam filmlerinde ve sultan adlı dizide oynayan eski bbg yarışmacısı dizi yayından kaldırılınca eski günlerine devam etmek durumunda kalmış.

02 Melih: Biri bizi gözetliyor birinci dönem birincisi olup büyük ödülün sahibi olan Melih , bbg yarışmasından sonra albüm çıkardı. Bbg Eray'la birlikte tuzukurular isimli sitcomda oynayan Melih , sitcom yayından kaldırılınca bbg ikinci dönem yarışmasından Hacer'le birlikte şarkını söyle isimli yarışma programında sunuculuk yaptı.Yaptığı işlerde yeterince başarılı bulunmadığı için şöhretini kaybeden Bbg Melih eski günlerine geri dönmek durumunda kaldı.

03 Tarık: Biri bizi gözetliyor evinde Megastar Tarkan'a rakip göterilen Tarık , yarışmadan elendikten sonra albüm çıkarmış , turnelere çıkmış , onlarca konser vermişti.İlk albümünde milyonlara varan albüm satışlarına rağmen , ikinci albümünde başarılı olamamış eski günlerine geri dönmüştür.

04 Melike: Bbg yarışmasından elendikten sonra şöhret peşinden koşmamış normal hayatına dönmeyi tercih etmiştir.

05 Dilek: Biri bizi gözetliyor evinin marjinal kızı olarak anılan Dilek , bbg yarışmasından elendikten sonra şöhret peşinden koşmayıp normal hayatına devam etmeyi tercih edenlerden.

06 Demircan:Bbg yarışmasından ayrıldıktan sonra kısa bir süre Flash tvde vj yapmış, ardından albüm çıkarmıştır.Albümde istediği başarıyı yakalayamayan Demircan eski hayatına kaldığı yerden devam etmiştir.

07 Berra: Biri bizi gözetliyor birinci dönem yarışma sonrası biri bizi gözetliyor ikinci dönem yarışma sunucu kadrosuna girip sunuculuk yapmış ancak devamını getiremeyip eski günlerine dönmüştür.

08 Zeki: Bbg yarışmasından elendikten sonra bazı sabah programlarına katılmış daha sonra ekranlardan yok olmuştur.Zeki de eski yaşamına devam edenlerden.

09 Hale: Bbg birin ilk elenen yarışmacısı olan Hale bbg yarışmasından sonra "dokun bana" adlı yarışma programına katılmış istediği şansı yakalayamamış ve normal yaşantısına devam etmeye karar vermiştir.

10 Esra: Biri bizi gözetliyor yarışmasından olaylı bir şekilde ayrılan Esra ; bbg yarışmasından elendikten sonra sultan adlı dizide başrol oynamaya başlamış, dizi ekranlardan kaldrılınca eski günlerine geri dönmek durumunda kalmıştır.

11 Eray: Biri bizi gözetliyor yarışmasını ikincisi , bbg evinin "bay mantığı" Eray ; bbg yarışması bittikten sonra Bbg Melihle birlikte sitcomda oynamış , daha sonrasında da kitap çıkarmıştır.

12 Zeynep: Bbg yarışmacısı Dilek'in ekürisi Zeynep , bbg yarışması bittikten sonra sıradan, kameralardan uzak yaşantısına devam etmiştir.

13 Semih: Biri bizi gözetliyor yarışmasının en sessiz yarışmacılarından biri olan Semih , bbg yarışması bittikten sonra ekranlardan uzak yaşantısına devam etmiştir.

14 Hülya: Bbg yarışmasından sonra sultan isimli dizide oynayan Hülya , sonrasında kitap çıkarmış ve sunuculuk denemeleri yapmış fakat yeterince başarılı olamamıştır.Reha Muhtar'a çıkıp bbg Melihle olan ilişkisini anlatan Hülya dikkatleri üzerine çekmişti.Sonrasında "Barbie skandalı" yla adından söz ettirdi.

15 Sinan: Bbg evinde "Kıkırdak Sinan" olarak anılan sinan Burcu Güneş'in bir klibide oynamış daha sonrasında ekranlardan kaybolup ormal yaşantısına geri dönmüştür.

3 yorum:

exhorder dedi ki...

eray sezer ya da lakabı ile bbg eray, ilgili programda ilgi alanını ekstrem noktalara yoğunlaştırarak insanların dikkatini çekmeye çalışan bir şahıstı. bunu oy için mi yapıyordu yoksa kişisel tatmin mi pek emin değilim açıkçası. felsefenin ajdar'ı dır kendileri. :)

Adsız dedi ki...

Keşke tekrar olsa BBG yaa çok özledm

Adsız dedi ki...

Ben deee BBG tekrar olsunnmn