28 Ağustos 2007 Salı

2.dönem bbg yarışmacıları şimdi ne yapıyor?

2. dönem bbg yarışmacılarının yarışma sonrası ve şimdi ne yaptıklarını merak edenler için bir kaç bilgi ;

01 Gökhan: Biri bizi gözetliyor yarışması sona erdikten sonra reklam ve dizilerde oynayan Bbg Gökhan eski yaşantısına kaldığı yerden devam edenlerden.

02 Hacer: Biri bizi gözetliyor ikinden yarışma ikincisi olarak ayrılan Hacer, bbg yarışması sona erdikten sonra albüm çıkardı.Albümünde istediği başarıyı yakalayamayan Hacer bir kaç yıl önce Tilmen otelin sahibiyle evlendi.

03 Sinem: Bbg evinde Volkan ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Sinem , yarışma bittikten sonra kamerasız hayatına devam etmiştir.

04 Volkan: Bbg yarışmasından sonra eski yaşantısına devam edenlerden Volkan.

05 Edi: Biri bizi gözetliyor 2. dönem finalisti Edi , bbg yarışması sona erdikten sonra bazı gazetelerde spor yazarlığı yapmıştı , şimdilerde eski yaşantısına devam ediyor.

06 Meltem: Meltem bbg yarışması sona erdikten sonra şöhret peşinden koşmak yerine eski yaşantısına devam etmeyi tercih edenlerden.

07 Cüneyt: Biri bizi gözetliyor yarışması sonrası özel bir televizyon kanalında kısa bir süre sunuculuk yapan Bbg Cüneyt , sonrasında eski yaşantısına devam edenlerden.

08 Nurcan: Nurcan bbg yarışma sonrası sırra kadem basmıştır.

09 Nursen: Biri bizi gözetliyorun anaç yarışmacısı Nursen , bbg öncesi yaşamına devam etmeyi tercih edenlerden.

10 Volkan: Sinem ile ilişkisiyle dikkatleri çeken , megastar Tarkana benzetilen biri bizi gözetliyor yarışmacısı Volkan kamerasız yaşamı tercih edenlerden.

11 Ece: Bbg yarışmasından sonra eski yaşantısına devam edenlerden.

12 Doğan: Biri biri gözetliyor sona erdikten sonra bazı katalog çekimlerinde model olarak yer almış sonrasında bbg öncesi yaşantısına devam etmeyi tercih etmiştir.

13 Ebru: Biri bizi gözetliyor yarışmasından sonra reklam ve dizilerde rol alan Ebru , kısa bir süre de sunuculuk yapmıştır. Şimdilerde eski yaşantısına devam etmekte.

14 Nur: Biri bizi gözetliyor ikinci dönem yarışmasının ilk elenen yarışmacısı olan Nur , yarışmadan elendikten sonra kısa bir süre kral tvde vjlik yapmıştır.Nur da bbg öncesine yaşamına devam edenlerden.

15 Ali: Bbg yarışmasından sonra dadı dizinde konuk oyuncu olarak rol alan Ali , bazı televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır.

Hiç yorum yok: