4 Eylül 2007 Salı

Öykü Serter

Öykü Serter 26 Şubat 1976 Ankara doğumludur.Ankara TED kolejini bitirmiştir ayrıca milli yüzücüdür ve 250 si altın olmak üzere 800 e yakın madalyası vardır.Hacettepe Amerikan Kültür ve Edebiyatını bölümü mezunudur.



Öykü medya dünyasına ilk adımını radyo ile atmışıtır. Capital radyo ile başlayan Öykü daha sonra Number One da çalışmaya başlamıştır.Daha sonra 5 te 5 adlı programla televizyon ekranlarına geçiş yapmıştır.
5 te 5 ten sonra uzun bir zaman haber ve belgesel programları yapmıştır daha sonrada konuklu müzik programları yapmıştır. Öykünün en büyük farklarından biri de programlarındaki metinleri kendinin hazırlamasıdır.




Türkiyede milyonları peşinden sürükleyen yarışma programı Biri Bizi Gözetliyor'un 5 dönemininde de sunuculuğu Öykü Serter yapmıştır.Haftda 6 gün canlı yayın yaparak Türk seyircisinin ilgisi çekmiş ve neredeyse kendisini tanımayan kalmamıştır.
Öykü sunculuğun yanı sıra bir kaç kez oyunculukta yapmıştır İstanbul şahidimdir de ilk deneyimini yaşamıştır ve daha sonra Ah Polis Olsam da dizi oyunculuğu yapmıştır.




Ve son olarak yine yeniden Türk televizyonlarının efsanesi olan yarışmayı BBG yi yine sunacaktır.

Hiç yorum yok: