28 Ağustos 2007 Salı

3. dönem bbg yarışmacıları şimdi ne yapıyor?

3. dönem bbg yarışmacılarının , bbg yarışması sonrası ve şimdilerde ne yaptıklarını merak edenler için bir kaç bilgi ;

 01 Fatih: Biri bizi gözetliyor 3. sezon yarışmasının ilk haftalarında elenen Fatih , yarışma sonrası bir çok sabah programına katılmış , bazı dizilerde rol almıştır. Şimdilerde atv ve kanald'de yayınlanan dizilerde rol almaktadır.

 02 Arzu: Biri bizi gözetliyor yarışmasının şanslı yarışmacılarından biri olan Arzu , bbg yarışma sonrası sunuculuk yaptı , kliplerde oynadı , bir çok dizide rol aldı.Şimdilerde Tuğçe Kazaz'la bir filmde rol almaya hazırlanıyor.

 03 Sibel: Bbg yarışmasında güzel sesiyle ilgi toplayan Sibel , şimdilerde bbg yarışma öncesindeki yaşantısına devam ediyor.

 04 Alper: Bbg 3. dönem yarışmasının ikincisi olarak evden ayrılan Alper; kamerasız , sıradan bir yaşamı tercih edenlerden.

 05 Başak: Biri bizi gözetliyor üçüncü sezonun ilk elenen yarışmacısı olan Başak, bbgyarışması bittikten sonra "inadına" adlı bir albüm çıkarmıştır. Albümünde istediği başarıyı yakalayamayan Başak şimdilerde bbg öncesi hayatına devam etmektedir.

 06 İpek: Bbg evinde Kaan ile olan ilişkisiyle dikkatleri çeken İpek bbg yarışması bittikten sonra kısa bir süre bbg 4. sezon yarışmacılığı yapmıştır.Sunuculukta istediği başarıyı yakalayamayan İpek, mesleği olan reklamcılıkla ilgilenmeye devam etmektedir.

 07 Kaan: Biri bizi gözetliyor 3. sezon yarışma birincisi olan Kaan, bir süre sunuculuk yapmış , dizilerde rol almıştır.

 08 Bergen: Bbg yarışmasındayken geleceğin Yıldız Kenteri diye anılan sempatik yarışmacı , bbg sonrası şöhret peşinde koşmayıp hayatına devam edenlerden.

 09 Umut : Bbg evinde yarışmanın son haftalarına kadar evde yarışmayı sürdürmeyi başaran
Umut , yarışma sonrası ekranlardan yok olmuştur.

 1o Elif: Biri bizi gözetliyor evinde Gaye ile sık sık tartışan Elif , yarışma sonrası ekranda görünmedi.

 11 Azizcan: Bbg evine gitarıyla gelen Azizcan, yarışma sonrası bir albüm çıkardı.Bbg Azizcan albümünde istediği başarıyı yakalayamadı.Bugünlerde yeni bir albüm çıkardı.

 12 İdil: Biri bizi gözetliyor yarışmasında Gaye'nin elediği isimlerden birisi.İdil bbg yarışması sonrasında bbg4'ün snucu kadrosuna dahil oldu , sonrasında kral tvde vjlik yaptı.Şimdilerde star life adlı magazin programını sunuyor.

 13 Hakan: Bbg yarışmasını 3. olarak tamamlayan Hakan sıradan bir yaşamı tercih edenlerden.

 14 Gaye: Biri bizi gözetliyorun kendinden en çok söz ettiren isimlerinden olan Gaye , bbg yarışma sonrasında tatlıses tvde haber spikerliği yapmıştır , halen devam etmektedir.

 15 Coşkun: Bbg 3 ün en yaşlı yarışmacısı olan Coşkun , bbg yarışma sonrası bazı dizilere konuk oyuncu olmuştur.

Hiç yorum yok: